Beszállítóink

Partnereink

Beszállítóink

LG Seeds

Limagrain Central Europe SE Magyarországi Fióktelepe

A Limagrain név ismerősen cseng a magyar piacon, hisz több mint 20 éve jelen vagyunk az Önök szolgálatában. A Limagrain számára Magyarország régóta kiemelt fontosságú terület, melyet az is jelez, hogy a világszerte működő közel 120 nemesítő állomás közül egy hazánkban, Zsombón található.
Továbbá stratégiai jelentőséggel bír országunk a vetőmagok előállítás terén is, hiszen a hazai körülmények között nemesített és előállított vetőmag valóban a legmegfelelőbben tesztelt és kikísérletezett vetőmagot tudja nyújtani a gazdák számára.

LG márkajelzés alatt futó vetőmagjaink, az európai mezőgazdaság sokszínűségét és változatosságát testesíti meg. Az LG termékkatalógus olyan megoldásokat kínál, melyek megfelelnek az étkezési és takarmányozási szükségleteknek, valamint az ipari felhasználás igényeinek.
Habár a múltban a márka fejlődését elsősorban a kukorica biztosította, ma az LG termékskálájában hat másik növényfaj is szerepel: búza, árpa, napraforgó, őszi káposztarepce, borsó és takarmánynövények.
Kínálatunkban elérhetőek korai és középérésű szemes és speciálisan magas rostemészthetőségű LGAN silókukorica hibridek, nagy olajtartalmú linolsavas – herbicid rezisztens Clearfield®, szádor rezisztens napraforgók, magas terméshozamú, kipergés ellenálló őszi káposztarepce fajták és hibridek, valamint kalászosok is.

mariboseed.com

Maribo

Your partner in sugar beet

2017 októberében a dán DLF vetőmagcég átvette a MARIBO márkanevet és ezzel a cukorrépavetőmag forgalmazási tevékenységeket, egyidejűleg stratégiai üzleti egységet hozott létre MariboHilleshög néven.

A MariboHilleshögnek körülbelül 350 alkalmazottja van telephelyekkel Dániában, Svédországban, Olaszországban, Franciaországban és az Egyesült Államokban.

A MARIBO® az ipar és a cukorrépa-termelők számára értékesít cukorrépa vetőmagokat a világ mintegy 30 országban. A cég központja és a modern vetőmagüzem Dánia délkeleti részén, Lolland szigetén találhatók.

Syngenta

Jobb élelem egy jobb világnak

A svájci székhelyű Syngenta a világ vezető agrárvállalata, amely innovatív kutatással, fejlesztésekkel és technológiákkal kötelezte el magát a fenntartható mezőgazdaság mellett. Vállalatunk, amely világszerte piacvezető a növényvédelemben és harmadik a nagy értékű vetőmagvak területén, mintegy 26.000 embert foglalkoztat több mint 90 országban. Növényvédő szerei és vetőmagjai, szolgáltatásai és sokrétű szakmai tevékenysége révén a hazai agrárszférának is az egyik legjelentősebb szereplője.

BASF

A kémiát a fenntartható jövő szolgálatába állítjuk

A gazdasági sikerességet ötvözzük a környezetvédelemmel és a társadalmi felelősségvállalással.

A BASF Csoport által alkalmazott mintegy 122 000 munkavállaló azon dolgozik, hogy hozzájáruljon a szinte minden iparágból és a világ majdnem minden országából érkező vásárlóink sikeréhez.

Portfóliónk hat különböző részből áll: Vegyi anyagok (Chemicals), Anyagok (Materials), Ipari megoldások (Industrial solutions), Felületi technológiák (Surface Technologies), Nutrition & Care (Élelmezés és gondozás), valamint Agricultural Solutions (Mezőgazdasági megoldások). 2018-ban a BASF forgalma elérte a 63 milliárd Eurót.

Kwizda

Táplálunk és védünk

Az osztrák Kwizda család 1853-ban alapította vállalkozását. Eredetileg állatgyógyászati készítmények gyártásával és forgalmazásával foglalkozott. Az 1900. évi párizsi világkiállításon a cég lovak, marhák, sertések, kutyák számára pata-, tőgy és egyéb hámápoló, kenőccsel, féreghajtókkal, tápokkal és a turistáknak ajánlott izomlazító balzsammal jelent meg, és Grand Prix díjat kapott. A cég a harmadik Kwizda-generáció idején, 1926-ban építette be a portfóliójába az agrokemikáliákat, miután rájöttek, hogy a növényeknek is szükségük van „erősítőkre” és „orvosságra”.

A Kwizda magyarországi leányvállalata 1994-ben jött létre. Az elmúlt évtizedekben a nagy önállóságot élvező, hazai vállalkozás hihetetlen mértékben kiterjesztette portfólióját. Ma már nemcsak növényvédő szereket, műtrágyákat, lombtrágyákat forgalmaz, hanem számos biológiai készítmény fejlesztésében, engedélyeztetésében és gyakorlatba ültetésében is oroszlánrészt vállal. Innovatív megoldásaival folyamatosan a versenytársak előtt jár, ezzel kitaposva az utat a környezetbarátabb, anyagtakarékosabb technológiák felé. Cégünk forgalma folyamatosan bővül, 2017-ben már 11,4 Mrd forintot ért el.

Bayer

Magyarország

A Bayer több mint 150 éves múlttal rendelkező nemzetközi nagyvállalat. Alaptevékenységei közé tartozik az egészségvédelem és a mezőgazdaság. Az emberek, állatok és növények egészségét szolgáló innovatív termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz új molekulákat kutatunk. Kutató-fejlesztő tevékenységünk az élő szervezetekben zajló biokémiai folyamatok alapos ismeretén alapul.

saaten-union.hu

SAATEN-UNION

Nemesítés a jövő

A szűkülő erőforrások, a klímaváltozás, a folyamatosan növekvő lakosság élelmezése és a megújuló nyersanyagok növekvő előállítása mind-mind új növénynemesítési megoldásokat kíván. A SAATEN-UNION GmbH (alapítva 1965-ben) hét közepes méretű, több mint 100 éves nemesítési tapasztalattal rendelkező nemesítő ház szövetsége, mely valamennyi európai termőhely számára hatékony és egészséges fajtákat kínál. A siker alapja: gyakorlatias megoldások, technológiai vezető szerep és egy széles, aligha felülmúlható genetikai bázis több mint 40 mezőgazdasági növényfaj vonatkozásában.

RAPOOL.

A repce a hivatásunk

A RAPOOL tulajdonosai magántulajdonban működő, nem tőzsdei jegyzésű német nemesítőházak.

A legrégebbi és legnagyobb tapasztalat köti össze őket repcében: a kutatás, a nemesítés, a vetőmag előállítás, a csávázás technológiai fejlesztése, a vetőmag-forgalmazás és a termesztési szaktanácsadás. A mai repcék teljesítménye, betegségekkel szembeni ellenálló képességük, valamint az étkezési, biodízel- és takarmánycélú felhasználásukat biztosító minőségük a RAPOOL által végzett munka meghatározó mérföldkövei.

isterra-seeds.com

Isterra

Isterra Magyarország Kft.

Az Axereal és a Florimond Desprez vállalat 2003 óta dolgozik közösen a magyar vetőmagpiacon, megalapítva az Isterra Kft.-t. Az Isterra az elmúlt években hazánk egyik meghatározó söripari árpa (őszi és tavaszi) és őszi kalászos (búza, durum búza, takarmány árpa és tritikálé) vetőmag előállító és forgalmazó cégévé vált. Az Axereal és a tulajdonában lévő Boortmalt maláta gyártó vállalat közösen egy teljes termeltetési integrációt hoztak létre.